Over Ons

Over espressofix

Espressofix is in 2011 met passie voor koffie opgericht. Onze missie is om ervoor te zorgen dat alleen de allerbeste kwaliteit bij u in het kopje beland. Ons deskundig team staat paraat om te helpen met al uw vragen. In onze showroom in Haarlem bent u van harte welkom om een vers kopje koffie te komen proeven en koffiemachines te komen bezichtigen onder deskundigheid van onze medewerkers. Persoonlijke service staat hoog bij ons in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Koffie is al van oudsher het natuurlijk product dat alle zintuigen prikkelt en stimuleert. Espressofix is opzoek gegaan naar de unieke beleving van koffie. De beleving die ons mee terug neemt naar de natuur en de temperamenten van de continenten. Espressofix heeft de selectie gemaakt van de beste en meest geurige koffiebonen van alle continenten op aarde. Dit om uw smaakpapillen te verwennen met puur natuur van vers gebrande koffiebonen. Van donker tot zacht, intens tot mild, er is altijd een kopje waard om uit te proberen.

Geen oploskoffie, geen koffiebonen die al maanden verpakt zijn, geen capsules of koffiepads. Nee, wij richten ons op vers gebrande koffiebonen die 7 dagen voor levering worden gebrand in een branderij met echt vakmanschap. Espressofix staat voor versheid, de koffiekracht en de smaak waar wij voor waken.

We go back to nature and pure…voor de echte koffieliefhebber!

Waarom Espressofix?

 • Gegarandeerd vers gebrande koffie
 • Vers vanuit de branderij bij u geleverd
 • Jaren ervaring in de technische dienst en onderhoud
 • Rainforest gecertificeerde koffiebonen
 • Kwaliteit gemaakt met liefde
0
  0
  Uw Winkelwagen
  Your cart is emptyReturn to Shop