CAFELAT TAMPER DROP HOUT

62,95

Deze fraaie tamper met een roestvrijstalen voet zorgt voor een perfecte verdeling van het gewicht. Dankzij de ergonomische greep ligt hij comfortabel in de hand, waardoor je precies de juiste druk kunt uitoefenen bij het aanstampen van de koffie. Met een gangbare diameter van ø58mm zijn deze tampers geschikt voor een breed scala aan espressomachines. Bij de tamper wordt standaard een tamper seat geleverd.

Categorie: Brand:

CAFELAT TAMPER DROP HOUT

Stap in de wereld van professioneel koffiezetten met onze hoogwaardige tamper, ontworpen om je espresso-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Met een combinatie van stijlvol design en functionaliteit biedt deze tamper met een RVS voet de perfecte balans voor een gelijkmatige verdichting van je koffie.

Het eerste wat opvalt aan deze tamper is de kwaliteit van het materiaal. De roestvrijstalen voet zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een optimale gewichtsverdeling tijdens het aandrukken van de koffie in de filterdrager. Dit resulteert in een consistente extractie en een heerlijke espresso met een volle smaak en rijke aroma’s.

De ergonomisch ontworpen greep van de tamper ligt perfect in de hand, waardoor je moeiteloos de juiste druk kunt uitoefenen. Of je nu een lichte aanraking of wat meer kracht nodig hebt, deze tamper geeft je de controle die je nodig hebt om de perfecte espresso te creëren.

Met een standaard diameter van ø58mm zijn deze tampers compatibel met een breed scala aan espressomachines, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor zowel professionele barista’s als thuisgebruikers. Of je nu een espressomachine van een bekend merk hebt of een meer gespecialiseerd model, deze tamper past perfect.

Als kers op de taart wordt de tamper geleverd met een tamper seat, waardoor je je tamper altijd veilig en gemakkelijk kunt opbergen wanneer hij niet in gebruik is. Met deze tamper in je uitrusting ben je klaar om de perfecte espresso’s te zetten, keer op keer.

0
    0
    Uw Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop