CAFELAT TAMPING MAT HOEK

30,95

Deze hoekige tampingmat is een onmisbaar onderdeel van je espresso-uitrusting. Het biedt niet alleen stabiliteit voor de filterdrager tijdens het aandrukken van de koffie, maar beschermt ook zowel de uitlopen van de filterdrager als het werkblad.

Met afmetingen van 21 x 15 x 5 centimeter  (l x b x h) biedt deze tampingmat voldoende ruimte en stabiliteit voor je koffiebereiding.

Categorie: Brand:

CAFELAT TAMPING MAT HOEK

Stap in de wereld van professionele koffiebereiding met onze essentiële tampingmat met hoek, een onmisbaar accessoire voor elke thuisbarista of professionele barista. Deze tampingmat is ontworpen om de perfecte aanvulling te zijn op je espresso-uitrusting, waardoor je een stabiele en gecontroleerde omgeving creëert voor het aandrukken van je koffie.

Met zijn hoekige ontwerp biedt deze tampingmat niet alleen een stevige ondergrond voor je filterdrager, maar ook bescherming voor zowel de uitlopen van de filterdrager als het werkblad. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het aandrukken van de koffie geen zorgen hoeft te maken over verschuivingen of beschadigingen aan je apparatuur.

De tampingmat heeft afmetingen van 21 x 15 x 5 centimeter, waardoor hij voldoende ruimte biedt voor je filterdrager en tegelijkertijd compact genoeg is om op elk aanrecht te passen. Dit maakt het een veelzijdige en handige toevoeging aan elke koffiebereidingsruimte.

Of je nu een beginnende thuisbarista bent die zijn koffievaardigheden wil verbeteren of een ervaren professional die streeft naar perfectie, deze tampingmat zal je helpen om consistente en hoogwaardige espresso’s te bereiden, keer op keer.

Kortom, met onze tampingmat met hoek haal je niet alleen een praktisch en functioneel accessoire in huis, maar ook een stukje gemoedsrust en zekerheid tijdens het koffiezetten. Transformeer je koffiebereidingservaring en breng je espresso’s naar een hoger niveau met deze essentiële tampingmat.

0
    0
    Uw Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop