CAFELAT TUBBI LARGE UITKLOPBAK

46,95

Leeg uw gebruikte portafilter moeiteloos met de Tubbi knock box. Deze uitklopbak is vervaardigd uit duurzaam zwart kunststof en beschikt over een solide dwarsbalk van staal, bekleed met rubber.

Categorie: Brand:

CAFELAT TUBBI LARGE UITKLOPBAK

Ontdek het gemak van het legen van uw gebruikte portafilter met de Tubbi knock box. Deze handige uitklopbak is ontworpen voor het efficiënt en hygiënisch verwijderen van koffieresten na het zetten van espresso.

De Tubbi knock box is vervaardigd van hoogwaardig zwart kunststof, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan uw koffiehoekje. Het zwarte ontwerp past perfect bij elke keukeninrichting of koffiebar.

Met zijn stevige dwarsbalk van met rubber bekleed staal biedt de Tubbi knock box maximale stabiliteit tijdens gebruik. U kunt de portafilter moeiteloos tegen de dwarsbalk tikken om de koffieresten te verwijderen, terwijl de rubberen bekleding ervoor zorgt dat uw portafilter niet beschadigd raakt.

De ruime capaciteit van de Tubbi knock box zorgt ervoor dat u meerdere keren koffieresten kunt verwijderen voordat u de bak hoeft te legen. Dit maakt het een praktische en efficiënte oplossing, zowel voor thuisgebruik als in een professionele omgeving.

Kortom, met de Tubbi knock box kunt u op een snelle en hygiënische manier uw gebruikte portafilters legen, terwijl u tegelijkertijd een vleugje stijl toevoegt aan uw koffiebereidingsruimte.

0
    0
    Uw Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop