ECM Distributor

124,95

Met deze luxe ECM 58 mm koffieverdeler (distributor) verdeel je de koffie gelijkmatig, wat resulteert in een nog nauwkeurigere extractie. Geschikt voor alle ECM filterdragers.

Categorie: Brand:

ECM Distributor

Met de luxe ECM 58 mm koffieverdeler (distributor) til je jouw koffiebereiding naar een hoger niveau. Deze koffieverdeler is speciaal ontworpen om de gemalen koffie in je filterdrager gelijkmatig te verdelen, wat leidt tot een consistentere en nauwkeurigere extractie. Dit resulteert in een verbeterde smaak en kwaliteit van je espresso.

Kenmerken en Voordelen:

 1. Hoogwaardige Materialen: De ECM koffieverdeler is gemaakt van duurzaam roestvrij staal, wat zorgt voor een lange levensduur en eenvoudige reiniging. Het stevige ontwerp garandeert een stabiele en betrouwbare verdeling van de koffie.
 2. Precisie en Consistentie: Met een diameter van 58 mm is deze verdeler perfect afgestemd op alle ECM filterdragers. Door de gelijkmatige verdeling van de koffie krijg je een constante extractie, wat essentieel is voor het bereiken van de perfecte espresso.
 3. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: De koffieverdeler is eenvoudig in gebruik. Plaats hem op de gemalen koffie in de filterdrager en draai voorzichtig. De verdeler zorgt ervoor dat de koffie gelijkmatig wordt verspreid, zonder dat je extra druk hoeft uit te oefenen.
 4. Geschikt voor Thuis en Professioneel Gebruik: Of je nu een gepassioneerde thuisbarista bent of in een professionele omgeving werkt, de ECM koffieverdeler is een onmisbaar hulpmiddel in jouw koffiehoek. Het helpt je om elke keer weer de perfecte espresso te bereiden.
 5. Verbeterde Extractie: Door de gelijkmatige verdeling van de koffie voorkom je kanaalvorming (channeling) en krijg je een gelijkmatige doorstroming van water door de koffie. Dit resulteert in een rijkere smaak en een vollere crema op je espresso.
 6. Elegant en Functioneel: Het strakke en moderne ontwerp van de ECM koffieverdeler past perfect bij de esthetiek van je koffiemachine en keuken. Het is niet alleen een functioneel hulpmiddel, maar ook een stijlvolle aanvulling op je koffiesetup.

Specificaties:

 • Materiaal: Roestvrij staal
 • Diameter: 58 mm
 • Compatibiliteit: Geschikt voor alle ECM filterdragers
 • Kleur: Zilver

Gebruikstips:

 • Zorg ervoor dat je filterdrager goed is gevuld met gemalen koffie voordat je de verdeler gebruikt.
 • Plaats de verdeler op de koffie en draai deze rustig met de klok mee om de koffie gelijkmatig te verdelen.
 • Voor het beste resultaat, combineer de koffieverdeler met een kwaliteitsvolle tamper om de koffie goed aan te drukken.

Met de ECM 58 mm koffieverdeler haal je het beste uit je koffiebonen en koffiemachine. Dit accessoire is een must-have voor iedereen die streeft naar de perfecte espresso, keer op keer.

0
  0
  Uw Winkelwagen
  Your cart is emptyReturn to Shop