ECM PORTAFILTER OPVANGRING 58MM RVS

52,95

Met deze luxe ECM RVS 58 mm koffieopvangring (funnel) vang je gemalen koffie efficiënter op tijdens het malen en voorkom je onnodige verspilling.

Categorie: Brand:

ECM PORTAFILTER OPVANGRING 58MM RVS

Met de luxe ECM RVS 58 mm koffieopvangring (funnel) til je jouw koffiebereiding naar een hoger niveau van efficiëntie en netheid. Deze hoogwaardige koffieopvangring is speciaal ontworpen om gemalen koffie op te vangen tijdens het malen, waardoor je onnodige verspilling voorkomt en je werkruimte schoon en georganiseerd blijft.

Kenmerken en Voordelen:

 1. Hoogwaardige Materialen: De ECM koffieopvangring is vervaardigd uit duurzaam roestvrij staal. Dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar ook voor een gemakkelijke reiniging en een stijlvolle uitstraling die perfect past bij je koffiemachine.
 2. Efficiënte Koffieopvang: De opvangring heeft een diameter van 58 mm, wat hem ideaal maakt voor gebruik met ECM filterdragers. Tijdens het malen zorgt de ring ervoor dat alle gemalen koffie netjes wordt opgevangen in de filterdrager, zonder dat er iets verloren gaat.
 3. Voorkom Verspilling: Door de gemalen koffie efficiënt op te vangen, verminder je verspilling en haal je het maximale uit je koffiebonen. Dit resulteert niet alleen in besparingen, maar ook in een consistente smaak bij elke zetbeurt.
 4. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: De ECM koffieopvangring is eenvoudig in gebruik. Plaats de ring op de filterdrager voordat je begint met malen. Na het malen verwijder je de ring en druk je de koffie aan zoals gewoonlijk.
 5. Geschikt voor Thuis en Professioneel Gebruik: Of je nu een thuisbarista bent of in een professionele omgeving werkt, deze koffieopvangring is een onmisbaar hulpmiddel voor een efficiënte en schone koffiebereiding.
 6. Stijlvol en Functioneel: Naast zijn functionele voordelen, voegt de ECM koffieopvangring ook een vleugje elegantie toe aan je koffiehoek. Het strakke en moderne ontwerp sluit naadloos aan bij de esthetiek van je koffiemachine en andere accessoires.

Specificaties:

 • Materiaal: Roestvrij staal
 • Diameter: 58 mm
 • Compatibiliteit: Geschikt voor alle ECM filterdragers
 • Kleur: Zilver

Gebruikstips:

 • Plaats de opvangring stevig op de filterdrager voordat je begint met malen.
 • Na het malen verwijder je de ring voorzichtig en zorg je ervoor dat alle gemalen koffie in de filterdrager blijft.
 • Reinig de opvangring regelmatig om optimale prestaties te garanderen.

Met de ECM RVS 58 mm koffieopvangring haal je het beste uit je koffiebereiding. Dit accessoire is een must-have voor iedereen die streeft naar perfectie in hun espresso, met een schone en georganiseerde werkruimte.

0
  0
  Uw Winkelwagen
  Your cart is emptyReturn to Shop