ECM TAMPER / LEVERER

129,95

Met de luxe ECM 58 mm leveler en tamper zorg je voor een optimale, traploze aandruk van je koffie. Gemaakt van aluminium en roestvrij staal, is dit hoogwaardige hulpmiddel geschikt voor alle ECM 58 mm portafilters. Het combineert een leveler en tamper in één, wat zorgt voor een gelijkmatige koffieaandruk en een perfecte espresso, elke keer weer.

Categorie: Brand:

ECM TAMPER / LEVERER

Met deze luxe ECM 58 mm leveler en tamper zorg je voor een optimale, traploze aandruk van je koffie. Dit hoogwaardige hulpmiddel, uitgevoerd in aluminium en roestvrij staal, is geschikt voor alle ECM 58 mm portafilters en garandeert een consistente en nauwkeurige koffieaandruk.

Kenmerken en Voordelen:

 1. Hoogwaardige Materialen: De ECM leveler en tamper zijn vervaardigd uit duurzaam aluminium en roestvrij staal, wat zorgt voor een lange levensduur en een elegante uitstraling. Deze materialen zijn niet alleen sterk, maar ook gemakkelijk schoon te maken.
 2. Optimale Koffieaandruk: Met de traploze instelmogelijkheid kun je de druk precies afstemmen op jouw voorkeur, wat resulteert in een consistente extractie en een perfecte espresso, elke keer weer.
 3. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: De combinatie van een leveler en tamper in één zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de koffie voordat je deze aandrukt, wat kanaalvorming voorkomt en de smaak van je koffie verbetert.
 4. Geschikt voor ECM Portafilters: Deze leveler en tamper zijn speciaal ontworpen voor ECM 58 mm portafilters, wat zorgt voor een perfecte pasvorm en optimale prestaties.
 5. Stijlvol en Functioneel: Het strakke en moderne ontwerp past perfect bij de esthetiek van je ECM koffiemachine en andere koffieaccessoires. Het is niet alleen een functioneel hulpmiddel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je koffiehoek.

Specificaties:

 • Materiaal: Aluminium en roestvrij staal
 • Diameter: 58 mm
 • Compatibiliteit: Geschikt voor alle ECM 58 mm portafilters
 • Kleur: Zilver

Gebruikstips:

 • Stel de gewenste hoogte van de leveler en tamper in door deze traploos aan te passen.
 • Plaats de leveler op de gemalen koffie in de portafilter en draai voorzichtig om de koffie gelijkmatig te verdelen.
 • Druk vervolgens de koffie aan met de tamper voor een consistente extractie.

Met de ECM 58 mm leveler en tamper haal je het beste uit je koffiebonen en koffiemachine. Dit accessoire is een must-have voor iedereen die streeft naar de perfecte espresso, keer op keer.

0
  0
  Uw Winkelwagen
  Your cart is emptyReturn to Shop