Zakelijk

Espressofix / Zakelijk

Werkwijze

Het serveren van verse en smaakvolle koffie is de motor van uw onderneming. Espressofix focust op het creëren van eigenheid in smaak. Onze melanges bieden een mooie en stevige basis voor het breiden van espresso, cappuccino, cafe latte of elk ander favoriet koffiesoort. Onderscheid u met onze gegarandeerde verse gebrande koffiebonen.

Wij waarborgen de versheid van iedere koffieboon door onze uniek bestel -en brandconcept. Wij slaan koffiebonen niet op, maar leveren direct verse gebrande koffiebonen vanuit de koffiebranderij.

Voor de echte koffieondernemer bieden wij de volgende services aan:

  1. Het afnemen van Universal Caffè bonenmelanges indien u al voorzien bent van een professionele espressomachine. Wij hebben de volgende melanges van Universal Caffè:
  2. Indien u nog niet voorzien bent van een professionele espressomachine kunnen wij u adviseren bij uw aanschaf. Wij werken nauw samen met bekende espressomachine fabrikanten met hoogwaardige machines zoals Jura, WMF, Vibiemme, Kees van der Westen, ECM, La Marzocco, Bezzera en Expobar. U kunt geheel zelf bekijken welke machine en design het best bij u past. Wij bieden samen met hoogwaardige leveranciers een breed assortiment aan koffiemachines en koffiemolens zoals ECM, Mazzer, mahlkonig en Eureka.
  3. Espressofix biedt bij de koop van een koffiemachine ook zeer aantrekkelijke combinaties voor de afname van koffiebonen en storing -en onderhoudsservice aan. Samen met u selecteren we de meest optimale combinatie die bij uw onderneming past.

Op de pagina machines kunt u een impressie krijgen van de kwaliteitsmerken en koffiemachines die wij aanbieden.

Horeca

Voor goede koffie komen gasten graag terug. Om u te kunnen onderscheiden bij u in de omgeving, bieden wij topkwaliteit Italiaanse koffie van het merk Universal Cafè met bijbehorende promotiemateriaal zoals bedrukte suikersticks en koffiekopjes. Naast het prachtige servies kunnen wij ook barista tools zoals tampers, weegschalen van onder andere de volgende merken leveren:

  • ECM
  • Motta
  • Cafelat
  • Latte Pro
  • JoeFrex
  • en nog veel meer!

Naast kwaliteitsbonen, is het koffiezetten zelf een absolute vakmanschap om de beste koffie te kunnen serveren. Onze barista-cursus biedt u en/of uw personeel een traject om de fijne kneepjes van het koffiezetten te leren. Daarnaast is de latte art een extra creatie die van het koffiemomentje een ware beleving maakt.

In onze barista-cursus worden de basisprincipes besproken en geoefend. Voor meer informatie over onze barista-cursus kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina. Een barista-cursus is natuurlijk ook leuk als teamuitje of als cadeau!

Zo kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten en weet u zeker dat uw gasten terugkomen voor de lekkerste koffie in uw horecazaak!

0